Nastavak aktivnosti na projektu Your Job u Šidu

U Šidu potpisana dva memoranduma o saradnji i razumevanju i započela stručna praksa.

Dana 01.06.2023 godine potpisan je Memorandum o saradnji i razumevanju na realizaciji projekta Your Job 2 izmedju Caritasa Srem i sportsko biciklističko udruženje „Jednota“. Zahvalni smo predstavniku udruženja gospodinu Slobodanu Radovanoviću, koji je uvideo značaj projekta YourJob i iskazao svoju spremnost da pruži podršku u osnaživanju mladih iz Šida.

Također, potpisan je Ugovor o obavljanju stručne prakse sa sportsko biciklističko udruženje „Jednota“ u Šidu, čime je naš korisnik Bojan Ranisavljević započeo svoje karijerno usavršavanje na poslu pomoćnog trenera.

Isti dan u prostorijama Crvenog Krsta Šid potpisan je Memorandum o saradnji i razumevanju na realizaciji projekta Your Job 2 izmedju Caritasa Srem i Crvenog Krsta Šid . Zahvalni smo sekretarici Ivani Perzić, koja je uvidela značaj projekta YourJob i iskazala svoju spremnost da pruži podršku u osnaživanju mladih iz Šida.

Ovom prilikom pozivamo sve mlade iz Šida koji žele da osnaže i unaprede svoje kapacitete i šanse na tržištu rada da nas kontaktiraju i zakažu svoje individualno karijerno vođenje i savetovanje.
Sve usluge su besplatne!

You Might Also Like